Έξυπνα Συστήματα
ΚατηγορίεςΚατηγορίες Επιλέξτε γλώσσα: 
Τελευταία Νέα

DOOR LOCK

Η εταιρεία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Ε. κάνει ένα νέο βήμα, εισάγοντας απευθείας από την Κίνα συστήματα εσωτερικών κλειδαριών για δωμάτια ξενοδοχείου, σε συνεργασία με την εταιρεία HUNE.

Στο σύστημα περιλαμβάνεται μια πλήρη σειρά προϊόντων όπως οι έξυπνες ηλεκτρονικές κλειδαριές ασφαλείας με κάρτα IC, με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αισθητική που προσφέρουν πλήρη έλεγχο και υψηλή ασφάλεια αφού μέσω του κατάλληλου λογισμικού διαχείρισης παρέχουν δυνατότητα εμφάνισης σε ένα κεντρικό σταθμό ελέγχου της κατάστασης του δωματίου, της κίνησης κάθε κλειδαριάς (ημερομηνία, ώρα, στοιχεία κάρτας) καθώς επίσης και άμεσης ακύρωσης χαμένης κάρτας. Αξίζει να αναφέρουμε τη στιβαρή κατασκευή από ατσάλι και την μοντέρνα σχεδίαση, ενώ συνοδεύεται και από μηχανικό κλειδί ανάγκης σε περίπτωση δυσλειτουργίας της ηλεκτρονικής κλειδαριάς. Στο ολοκληρωμένο σύστημα της εταιρείας μας συμπεριλαμβάνεται και μια μονάδα εξοικονομητή ενέργειας για την πλήρη διασφάλιση της ξενοδοχειακής μονάδας από άσκοπη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Η κάρτα IC έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και δεν χάνει τον κωδικό της (δεν απομαγνητίζεται), προγραμματίζεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μετά το πέρας του διαστήματος η κάρτα χάνει την ισχύ της αυτομάτως. Η κάρτα IC έχει δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων. Επίσης δύναται να γίνονται χρεώσεις σε αυτή.

Ο προγραμματισμός των καρτών γίνεται από συσκευή programmer, η οποία συνδέεται μέσω σειριακής πόρτας με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το λογισμικό του programmer λειτουργεί σε περιβάλλον windows 98, 2000. Έτσι είναι φιλικός και εύκολος ο χειρισμός του από τον χρήστη, ο οποίος μπορεί παράλληλα να «τρέξει» άλλα προγράμματα που αφορούν στην λειτουργία του ξενοδοχείου. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα συνδεσιμότητας του λογισμικού με άλλα προγράμματα ξενοδοχείων (π.χ. Fidelio)

Η αυτόνομη λειτουργία της κάρτας IC υποστηρίζεται από 4 αλκαλικές μπαταρίες με διάρκεια λειτουργίας περίπου 10.000 ανοίγματα. Η εγκατάσταση της γίνεται εύκολα. Η κλειδαριά περιλαμβάνει ρολόι πραγματικού χρόνου και καταγράφει ποιος και πότε άνοιξε την πόρτα τις τελευταίες 864 φορές.

Το σύστημα της IC CARD παρέχει και την δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας με την τοποθέτηση της ίδιας κάρτας σε φωτιζόμενη υποδοχή μέσα στο δωμάτιο.

Η λειτουργία είναι ηλεκτρονική, ώστε ο διακόπτης ρεύματος να μην ανοίγει με άλλου τύπου κάρτα.

Οι κλειδαριές της HUNE είναι κατάλληλες για να αντικαταστήσετε τις παλιές κλειδαριές σας καθώς:

 • Δεν φθείρονται, γιατί διαθέτουν προστασία από υγρασία, αλμύρα και αντίξοες καιρικές συνθήκες. 
 • Εξοικονομείτε χρήματα αφού δεν θα υπάρξουν πλέον έξοδα για χαμένα πασπαρτού, αντιγραφή νέων κλειδιών, επισκευή ή αλλαγή κλειδαριών.
 • Δεν χρειάζεται να περάσουν καλωδιώσεις στο ξενοδοχείο, καθώς οι κλειδαριές λειτουργούν αυτόνομα με μπαταρία.
 • Είναι εύχρηστες προς στον χρήστη, προσφέροντας το μέγιστο αίσθημα ασφάλειας και πολυτέλειας.
 • Κερδίζετε χρόνο στην οργάνωση ενώ ταυτόχρονα διαχειρίζεστε όλους τους χώρους γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Αυξάνουν την αποδοτικότητα του ελέγχου καθώς υπάρχουν κατηγορίες καρτών όπως επισκεπτών, προσωπικού, έκτακτης ανάγκης οι οποίες ισχύουν για συγκεκριμένες ημέρες και ώρες.
 • Οι κλειδαριές παρέχουν καταγραφή κινήσεων, τι ώρα είναι, ποια μέρα και ποιος χρήστης εισήλθε στο δωμάτιο.
 • Προσαρμογή ή ανταπόκριση στις εκάστοτε ανάγκες της ξενοδοχειακής μονάδας.
 • Βασίζουν την μοναδικότητα τους στην επεκτασιμότητα που διαθέτουν σε συνάρτηση με περισσότερες υπηρεσίες που επιθυμεί ο ξενοδόχος να παρέχει στους πελάτες.
 • H διαφήμιση του ξενοδοχείου στις κάρτες (άνω πλευρά) αυξάνει τα κέρδη, ενώ μειώνουν τα έξοδα από τη διαφήμιση του χορηγού (κάτω πλευρά).

  Η εταιρεία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ OE προσφέρει υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη.
επιστροφή