Έξυπνα Συστήματα
ΚατηγορίεςΚατηγορίες Επιλέξτε γλώσσα: 
Τελευταία Νέα

Προφίλ Εταιρείας

Η εταιρία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ E.Ε. ιδρύθηκε το 2002 από τον Μιχάλη Κωσταριδάκη στα Χανιά, με αντικείμενο τα προϊόντα Ασφαλείας & Αυτοματισμού. Η τεχνική κατάρτιση, η εξειδίκευση σε όλο το φάσμα των προϊόντων – μελετών της καθώς και ο επαγγελματισμός της εταιρείας, την έχουν κάνει να έχει πλέον μια ισχυρή θέση σε εφαρμογές επαγγελματικών και ιδιωτικών συστημάτων. Παράλληλα, οι προβλέψεις σε μελλοντικές ανάγκες της αγοράς έχουν οδηγήσει την εταιρεία να αναζητεί συνεχώς νέες προοπτικές, νέα συστήματα και συνεπώς νέες συνεργασίες, ώστε να παρέχει πάντοτε την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας αλλά και σιγουριά προς τους πελάτες της. Στην πορεία η εταιρεία κατάφερε να αντιπροσωπεύει μεγάλους τεχνικούς οίκους της Ελλάδας & του Εξωτερικού, αναλαμβάνοντας την διεκπεραίωση μεγάλων έργων στο Νομό Χανίων αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη, δημιουργώντας ένα αξιόλογο πελατολόγιο επώνυμων εταιρειών που έχουν εμπιστευτεί την εταιρία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Ε.

 

Ο ιδιοκτήτης της σεβόμενος τις ανάγκες των πελατών και την εμπιστοσύνη την οποία του έχουν δείξει και θέλοντας να παρέχει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες, έχει τμηματοποιήσει την εταιρεία για την καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

 

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Αφορά όλο το φάσμα των εμπορικών δραστηριοτήτων, όπως πωλήσεις, παρουσιάσεις, επικοινωνία με πελάτες και λοιπές εμπορικές συναλλαγές. 


 

 

 

 

 

 

 

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 
Αφορά τεχνικά θέματα όπως μελέτες, εγκαταστάσεις, τεχνική εξυπηρέτηση και λοιπές υπηρεσίες 


 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΤΟΧΟΙ 

Ο στρατηγικός μας σχεδιασμός στηρίζεται σε μακροπρόθεσμους στόχους ανάπτυξης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:

  • Διεύρυνση του πελατολογίου μας
  • Διείσδυση σε νέες αγορές
  • Ανάπτυξη της επικοινωνιακής μας στρατηγικής
  • Συνεχή αναβάθμιση για να σας παρέχουμε κάθε φορά ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα, ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η εταιρία ΈΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ είναι οι επίσημοι εγκαταστάτες των προϊόντων G.E. SECURITY και AIPHONE * Ιαπωνίας.

επιστροφή