Έξυπνα Συστήματα
ΚατηγορίεςΚατηγορίες Επιλέξτε γλώσσα: 
Τελευταία Νέα

ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ

Με τον όρο τηλεματικές εφαρμογές εννοούμε όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μας προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία, μέσω των οποίων μπορούμε να αποστείλουμε και να λάβουμε κάθε φύσης πληροφορίες. Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ακουστικές, οπτικές, εικόνας ή κειμένου και μεταδίδονται μέσω τηλεόρασης, υπολογιστή ή άλλων ειδικών συσκευών. Οι τηλεματικές εφαρμογές κερδίζουν συνεχώς έδαφος στο σύγχρονο κόσμο αλλάζοντας ριζικά τους τρόπους επικοινωνίας και μετάδοσης πληροφοριών.
Η εταιρεία ΕΞΥΠΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Ε.Ε. στον τομέα της τηλεματικής συνεργάζεται με την Ελληνική εταιρεία N-TOPOS, η οποία έχει αναλάβει μεγάλα και πολύπλοκα έργα τηλεματικής όπως το ΤΡΑΜ ΑΘΗΝΩΝ, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και το σύστημα του ΗΛΠΑΠ, το πρώτο και μοναδικό σύστημα διαχείρισης στόλου στην Ελλάδα.
Στην συνεργασία μας με την N-TOPOS διαθέτουμε ένα δορυφορικό σύστημα το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε υπολογιστή οχήματος, δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, σύστημα αυτόματων αναγγελιών, εξοπλισμό ασύρματης επικοινωνίας καθώς και σύστημα επείγουσας κλήσης.

επιστροφή