Έξυπνα Συστήματα
ΚατηγορίεςΚατηγορίες Επιλέξτε γλώσσα: 
Τελευταία Νέα

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ

 

 

 Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται από εξωτερικό χαλύβδινο έλασμα πάχους 10 mm. Στην εξωτερική πλευρά τοποθετείται πλέγμα κεκλιμένων ελασμάτων πάχους 8mm υπό γωνία 45 μοιρών, η επιφάνεια των οποίων ανά 10 cm είναι διάτρητη για να περνάει στρογγυλό σίδερο μασίφ 25 φ διατομής.

 Με τον τρόπο αυτό γίνεται αδύνατη η διάρρηξη (λόγω της συνεχούς θραύσεως) από οποιοδήποτε τρυπάνι ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο.

Στην συνέχεια τοποθετείται άλλο χαλύβδινο έλασμα πάχους 6 mm, με σκοπό να καλύψει το πλέγμα των κεκλιμένων ελασμάτων και το κενό που δημιουργείται γεμίζεται με κορούνδιο (σμιρίγδι), το οποίο έχει την ιδιότητα ένεκα της μονολιθικής δομής και της σκληρότητάς του να είναι αδιαπέραστο από το οξυγόνο ή άλλο διαρρηκτικό εργαλείο.

 Επιπλέον, επειδή τα εσωτερικά και εξωτερικά ελάσματα μαζί με το κορούνδιο γίνονται ένα σώμα μεταξύ τους είναι αδύνατη η αφαίρεση μεμονωμένων κομματιών της θωράκισης.

 Τέλος άλλο εσωτερικό έλασμα πάχους 8 mm τοποθετείται 5cm περίπου από το ενδιάμεσο έλασμα, δημιουργώντας κενό αέρος που πληρούται από περλίτη απαραίτητο για την σταθεροποίηση της θερμοκρασίας σε περίπτωση φωτιάς.

(αντοχή θωράκισης 950ο C επί 2 ώρες).

 Πάνω στο έλασμα αυτό (κατά την κατασκευή της πόρτας) τοποθετούνται οι μηχανισμοί κινήσεων των μπαρών, οι κλειδαριές, οι κωδικοί αριθμοί καθώς επίσης και ειδικό σύστημα μπλοκαρίσματος του μηχανισμού σε περίπτωση απόπειρας διάρρηξης.

 Η βαφή των προϊόντων γίνεται με ειδικό πιστόλι εφαρμογής χρώματος DUOSMALT που έχει υψηλότατη αντοχή σε βάθος χρόνου.

 Με τις παραπάνω προδιαγραφές τα προϊόντα γίνονται

αδιάρρηκτα, πυρασφαλή, και αντιμαγνητικά.

 

 

επιστροφή